Wat doen we?

Wil jij ook bij voetbaldagen aanwezig zijn waar echte profvoetballers en oud-profvoetballers aanwezig zijn en waar jij zelfs training van ze krijgt? Of dat je penalty’s probeert te scoren bij een echte Eredivisie doelman? Dat kan bij voetbaldagen ‘De Rebelletjes’.

Deze dagen zijn voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar en dus ook voor jou! Hier leer je al een beetje hoe het is om als profvoetballer door het leven te gaan. Onder leiding van ervaren trainers en ex profvoetballers word jij ook beter als voetballer. Enkele dingen die wij enorm belangrijk vinden tijdens deze dagen zijn; discipline, kameraadschap en plezier. Daarnaast leer je ook hoe belangrijk een voeding bij topsport is. Een gezonde levensstijl is één van de voorwaarden om profvoetballer te worden.

Elke profvoetballer heeft vroeger toen hij net zo oud was als jij deelgenomen aan voetbaldagen. Schrijf je dus snel bij de ‘vetste voetbaldagen van Nederland’!
We verwachten van jou dat je goed je best doet. Je wilt immers beter worden als voetballer. We zorgen op het juiste moment voor ontspanning, waardoor jouw lachspieren, net als de andere spieren, ook getraind worden.

Je leert om onder druk te presteren, want jouw familie, vrienden en vriendinnen komen natuurlijk kijken hoe goed jij het doet. Je ontvangt bij de prijsuitreiking een echt voetbaldiploma!

Tot snel.

Team FC de Rebellen KIDS